Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Agresivní opilá žena chtěla do azylového domu, rozhazovala odpadky a hulákala na strážníky. Ty pak napadl muž

Opilá agresivní žena se snažila dostat do azylového domu, po odmítnutí začala rozhazovat odpadky a slovně napadat zaměstnance. Hlasitě křičela a uklidnit ji nezvládli ani strážníci, kteří zavolali na pomoc sanitku ze záchytné stanice. Strážníka pak napadl muž, který se na místě objevil.

V pondělí večer se zaměstnanci azylového domu potýkali s agresivní ženou. Přišla se na místo ubytovat, ale byla silně opilá, takže ji dovnitř nepustili. Odmítnutí ale pro agresorku nebylo to, co chtěla slyšet, a tak se velice rozzlobila. Začala okolo sebe rozhazovat odpadky, vulgárně a hlasitě křičela a domáhala se vpuštění dovnitř.

Přivolaní strážníci ženu opakovaně vyzývali, aby přestala rušit noční klid a prokázala totožnost, doklady jim sice podala, ale na ulici křičela dál. Hlasitost se dokonce stupňovala. Strážníci proto přivolali sanitku ze záchytné stanice. Na pomoc ženě přiběhl i dvaačtyřicetiletý muž, který strážníky napadl.


„Do vzniklé situace se náhle začal vměšovat dvaačtyřicetiletý muž, a poté, co se jednoho ze strážníků pokusil udeřit do hrudníku, skončil v poutech. Pořízené kamerové záznamy obdrží správní orgán, který si oba podezřelé předvolá a celý případ uzavře," uvedl mluvčí Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Agresor, mpb, strážníci, brno, azylový dům, odpad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní opilá žena chtěla do azylového domu, rozhazovala odpadky a hulákala na strážníky. Ty pak napadl muž  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.