Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zabil jsem prase i psa a teď je na řadě člověk, oznámil policii výtržník a vyzval je k souboji. Skončil v poutech

Nebezpečný agresor ohrožoval kolemjdoucí a vyzýval je k souboji, když nikdo nereagoval, zavolal na sebe policisty. Zabil jsem prase a psa, teď chci mačetou rozsekat člověka, oznámil jim. Pro výtržníka, který už byl jednou za podobný čin trestán, si hlídka přijela a zpacifikovala ho během okamžiku.

Bojovnou náladu měl v pátek odpoledne třiačtyřicetiletý muž na autobusovém nádraží ve Velkých Opatovicích. Kolemjdoucí si od něj museli vyslechnout palbu vulgarit a výzvy k souboji. Když se k boji nikdo neměl, zavolal na tísňovou linku a policistům oznámil, že zabil prase a psa a teď má mačetou políčeno i na větší, lidskou kořist. 

Policie okamžitě začala jednat a na místo přijela. Ani tehdy ale výtržníka agresivita neopustila, naopak zaujal proti hlídce bojový postoj a na jejich výzvy absolutně nereagoval. K souboji nakonec skutečně došlo, skončil ale dřív, než nadšený bitkař zamýšlel. Během okamžiku ho policisté zpacifikovali a záhy putoval v poutech do cely. 

Zodpovídat se teď musí z přečinu výtržnictví, Jak policisté zjistili, není to poprvé,  za tento trestný čin byl již v minulosti odsouzen.“ vysvětlil mluvčí policie David Chaloupka. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Výtržník, jihomoravský, policie, agresor, souboj, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Heyduk

a v kriminále či blázinci bude polehávat, dnes se v kriminále nesedí, ale leží bude mít zadarmo celu, postýlku pravidelné převlékání a praní ložního prádla, pravidelnou výměnu a praní osobního prádla a botiček, bude mít hygienické osobní prostředky, bude mít zadarmo lékařskou péči a potřebné léky, zubní péči, sprchu, WC, teplou a studenou vodu, zadarmo vodné a stočné, zadarmo elektřinu, zadarmo odvoz odpadků, třikrát denně pravidelnou stravu, možnost sledovat TV a poslouchat svoje tranzistorové rádio, pravidelné nákupy ve vězeňské prodejně, náležitou stavební údržbu domovního fondu věznice-aby vše fungovalo, bude mít policejní bodygárdy bachaře, bude se moci modlit ve vězeňské kapli......a to vše za státní peníze za peníze daňových poplatníkůkterým tyto finanční prostředky nikdy nevrátí

Úterý, 19. ledna 2021, 20:07Odpovědět

Pepíček Čecháček

Opice vybít.

Úterý, 19. ledna 2021, 19:26Odpovědět

Zabil jsem prase i psa a teď je na řadě člověk, oznámil policii výtržník a vyzval je k souboji. Skončil v poutech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.