Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hodinu před Vánoci srazil v Brně řidič mladého chodce, muž nehodu nepřežil

Velmi smutné Vánoce musela prožít rodina devětadvacetiletého muže, který hodinu před Štědrým dnem přebíhal křižovatku ulic Vejrostova a Ondrouškova v Bystrci. Na silnici se totiž srazil s autem, nehodu bohužel zaplatil životem. Policisté nyní hledají svědky nehody, zejména řidiče taxi, který místem projížděl chvíli před nehodou.

Na místo po nahlášení nehody okamžitě vyjely všechny záchranné složky, devětadvacetiletého chodce se však už zachránit nepodařilo.

„V současné době dopravní policisté znají jméno nešťastného řidiče, přesto potřebují nutně hovořit s jedním důležitým svědkem," uvedl policejní mluvčí  Petr Vala.Tím by měl být šofér taxislužby, který daným místem projížděl hodinu před půlnocí.

„Svědeckou výpovědí by totiž mohl policistům vylíčit dopravní situaci v místě jen těsně před tragickou nehodou. Přesná příčina střetu a míra zavinění jednotlivých účastníků bude nyní předmětem dalšího šetření," dodal Vala.

Policisté ale žádají i další svědky, kteří mají jakékoliv informace o nehodě, aby je sdělili na bezplatné tísňové lince 158.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, PČR

Štítky srážka, nehoda, úmrtí, chodec, Bystrc, taxi, pátrání, havárie, Vánoce, Brno, Štědrý den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hodinu před Vánoci srazil v Brně řidič mladého chodce, muž nehodu nepřežil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.