Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Dvojice okradla pokladní na koupališti v Tišnově. Po zlodějích pátrají policisté

Policisté pátrají po vykutálených zlodějíčcích, kteří v polovině srpna zavítali na koupaliště v Tišnově. Muž a žena se však nepřišli osvěžit, ale vyprázdnit kasu. Šikovnou fintou při rozměňování obrali pokladní o sedm tisíc korun.

Na tišnovské koupaliště se v polovině srpna rozhodně nevydala odpočívat povedená dvojice. Muž a žena dorazili k pokladně s úplně jiným cílem. Během asi pěti minut dokázali při předstírané koupi vstupenek získat sedm tisíc korun. 

Nechali si totiž měnit bankovky tak dlouho,  až dosáhli svého. V jejich kapse skončila zajímavá hotovost. Byť pokladní vcelku rychle zjistila, že přišla o poměrně vysokou částku, dvojice stačila nasednout do auta a odjela.

Počínání podvodníků s velmi rychlými prsty zachytily bezpečnostní kamery. Na nich je u pokladny vidět asi třicetiletá snědá štíhlá dlouhovlasá žena v bílých kalhotách a bílém tričku. Doprovází ji asi čtyřicetiletý muž v tmavě modrém tričku s límečkem a černých kalhotách, který má prořídlé vlasy.

„Oba pachatelé si při příchodu do areálu zakryli oči slunečními brýlemi. Informace k totožnosti vykutálené dvojice můžete sdělit tišnovským policistům, případně na policejní tísňovou linku 158," vyzval policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Tišnov, koupaliště, zloději, video, pátrání, pokladní

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiřina Pelechová

Na mě to kdysi zkoušeli s 5000,- a s koupí cigaret. Poprvé vždycky rozměním, protože můžou drobnější peníze opravdu potřebovat. Ale dál už ne. Většinou tipnu, co jsou zač.

Čtvrtek, 29. října 2020, 19:58Odpovědět

Josef Volfík

Tento fígl používají i na výstavách. U stánku koupí maličkost, platí většinou dvoutisícovkou. A postupně mění a mění a při finální výměně okradou. Stalo se mi to také, ale "ubránil" jsem se. Doma jsem pak pracně přemýšlel v čem je ten vtip a hodinu se ho pokoušel naučit. Naučil a snad ještě nezapomněl. Rovnou vám řeknu, že je velice chytře vymyšlen, dvojice mate prodavače a snad na něj působí i psychicky (vypadá to jako blbost, ale já po jejich odchodu byl zcela vyčerpaný). Ubránit se mu, to je téměř nadlidský výkon a soudím, že ve většině případů uspějí. Já mám pro jistotu na stánku velkou ceduli, že zpětná výměna peněz je zakázaná.

Čtvrtek, 29. října 2020, 16:41Odpovědět

VIDEO: Dvojice okradla pokladní na koupališti v Tišnově. Po zlodějích pátrají policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.