Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Téměř osmdesátiletá seniorka se na internetu zamilovala do falešného amerického vojáka. Poslala mu 200 tisíc

Téměř osmdesátiletá paní se zatoužila vrátit do mládí a přivést si do života nějaké vzrušení. Na sociálních sítích se seznámila s Johnem Williamsem, který se jí představil jako lékař, sloužící v Afghánistánu. Tomu potom naposílala víc než 200 tisíc. Lásky ani peněz se už ale nedočkala, místo toho se dostala do osobního bankrotu.

Devětasedmdesátiletá paní zatoužila po modernim způsobu seznamování, které se jí ale hrubě nevyplatilo. Na sociálních sítích se loni seznámila s domnělým lékařem z Afghánistánu a brzy se sblížili. Muž, který se na síti představil jako John Williams, zahrnoval svou virtuální přítelkyni zahrnoval komplimenty a brzy došlo i na výzvu k osobnímu setkání.

Podvodník po ženě začal vyžadovat peníze, které mu ochotně poslala. Na účtu falešného vojenského zdravotníka tak postupně přistálo celých 200 tisíc korun. Láska s neznámým mužem ji tak dostala až do osobního bankrotu. Ani tak se ale nechtěla představy o šťastném konci vzdát.

I přesto byla připravena v minulých dnech odeslat do zahraniční banky dalších patnáct tisíc korun. Nebýt zásahu příbuzných, kteří případ oznámili policistům, by přišla o další peníze. Kriminalisté případ vyšetřují." doplnil mluvčí policie Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Láska, seniorka, podvodník, policie, peníze, John Williams, Afghánistán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Jeden takovej ,,lékař " z americké armády to na mě taky zkoušel,ale jakmile si napsal poprvé o peníze,tak jsem ho okamžitě vymazala z kontaktů a neposlala jsem mu ani pětník.

Pondělí, 5. října 2020, 13:02Odpovědět

Téměř osmdesátiletá seniorka se na internetu zamilovala do falešného amerického vojáka. Poslala mu 200 tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.