Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Opilý mladík se chtěl projet na traktoru, z garáže pohořelické firmy nevyjel

Dvaadvacetiletý mladík si chtěl zahrát na traktoristu, po alkoholovém dýchánku se v neděli okolo poledne vydal so Pohořelické zemědělské firmy, aby si své přání splnil. S žádným strojem ale nedokázal odjet, tak alespoň udělal nepořádek.

Pořádná porce alkoholu asi dokonale zastínila mysl dvaadvacetiletého mladíka. V neděli okolo poledne dostal chuť si nějak zkrátit dlouhou chvíli, a tak se vydal do areálu zemědělské firmy v Pohořelicích. Zalíbil se mu tady jeden ze zaparkovaných traktorů, a tak poničil okno kabiny, aby se dostal dovnitř. Se strojem ale neodjel. 

Místo toho se odporoučel do další garáže, kde v kabině nakladače rozházel věu řidiče. Stroj se speciálním přívěsem sice nastartoval, ale odjet s ním nedokázal. Poslední zastávkou podivně se chovajícího mladíka byla venku odstavená dodávka. V její kabině pouze rozházel věci.

„I tak způsobil na všech strojích škodu za tři sta tisíc korun. To už na místo ostrahou objektu dorazili přivolaní policisté. Ti zjistili v dechu zadrženého dezorientovaného bosého muže hodně přes dvě promile alkoholu. Pohnutky, které ho vedly k hodně neobvyklému řádění, pohořelickým policistům snad sdělí při výslechu.“ doplnil mluvčí policie Bohumil Malášek

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay

Štítky traktor, Pohořelice, mladík, policie, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý mladík se chtěl projet na traktoru, z garáže pohořelické firmy nevyjel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.