Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Strážníci přijeli řešit do Bohunic rušení nočního klidu, opilá dvojice je napadla

Strážníci vyjeli k hlučné opilé skupince osob do Bohunic, poté, co bujaré oslavy rozpustili, se skupina sešla znovu v jiné ulici. Dva ze zúčastněných začali být agresivní natolik, že je strážníci doprovodili na záchytku.

Na pouštění hudby a křik z ulice si v noci na neděli stěžovali na lince 156 obyvatelé Bohunic. Na místo dojela hlídka strážníků, která skutečně našla hlučnou skupinku podnapilých osob. Strážníci je vyzvali, aby se ztišili a pokojně se rozešli, to se však nadšeným pijanům nelíbilo. Ačkoli naoko uposlechli, zanedlouho strážníci podobné zvuky jako předtím uslyšeli znova, ale z jiné ulice.

Jakmile sedmatřicetiletý muž hlídku strážníků zahlédl, začal na ně vulgárně pokřikovat a byl agresivní. Po chvíli se dokonce pokusil o útěk, v tom mu ale hlídka zabránila a spoutala ho. To rozčílilo jeho třiatřicetiletou partnerku natolik, že se pokusila zaútočit na jednoho ze strážníků, takže i ona skončila v poutech.

„Pak za asistence hlídky odvezla sanitka na záchytnou stanici k vystřízlivění. Dvojice je podezřelá ze znevážení úřední osoby a z rušení nočního klidu. Vzhledem k tomu, že nebylo možné případ vyřešit ihned, bude se jím zabývat správní orgán." uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Mpb, noční klid, agresor, záchytka, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci přijeli řešit do Bohunic rušení nočního klidu, opilá dvojice je napadla  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.