Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Lékaři z nemocnice u sv. Anny úspěšně podávají pacientům ivermektin

Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně vyzkoušela u 30 pacientů s nemocí covid-19 lék ivermektin. Zdravotní stav většiny se po užívání ivermektinu ve spojení s další léčbou podařilo zlepšit natolik, že mohli být propuštění domů, sdělil primář I. interní kardioangiologické kliniky nemocnice Michal Rezek.

Lékaři podávali antivirotikum vybraným pacientům s těžším průběhem nemoci od loňského listopadu. „Zatím se jedná o malý počet pacientů na to, abychom mohli dělat ucelené závěry. Nicméně tolerance léčby byla velmi dobrá, nežádoucí účinky minimální, zdravotní stav velké většiny pacientů se po užívání ivermektinu a ve spojení s další léčbou podařilo zlepšit natolik, že mohli být propuštěni domů,“ uvedl Rezek.

Lékaři mají v úmyslu v léčbě ivermektinem pokračovat. „Ivermektin je levnější než ostatní léky, ale nyní je obtížně dostupný, protože v České republice zatím není registrovaný,“ konstatoval Rezek. Podle mluvčí nemocnice Dany Lipovské lékaři používají k léčbě pacientů s koronavirem i lék remdesivir.

Nedávno se k používání ivermektinu vyjádřil i předseda vlády Andrej Babiš (ANO). Uvedl stanovisko ředitelky Státního ústavu pro kontrolu léčiv (SÚKL) Ireny Storové. Podle ní je většina studií k tomuto léku neúplná. Podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) není ivermektin vhodný ani efektivní pro léčbu covid-19, řekl Babiš.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay

Štítky Lék, Ivermektin, Nemocnice, Brno, pacient, Fakultní nemocnice u sv. Anny, léčba, COVID-19, Andrej Babiš, ANO 2011, Státní ústav pro kontrolu léčiv, Česko, Jan Blatný, Irena Storová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaromír Kubiš

Irena Storová bude taky pěkně vykutálená. Jako Babiš. Pozná se to podle toho, že vyhlásím karanténu všem, ale jedu na dovolenou do zahraničí, abych to přitáhnul zpátky sebou pro všechny. Problém je tu jeden. Pokud uznám sám, že se můj stav zhoršil, třeba x-denní teploty, co nejdou srazit, měl bych mít možnost jít za doktorem a říct mu "chci ivermektin", protože asi brání množení COVIDu (když už tedy ani ten doktor neví, jestli to tak třeba opravdu není). Než se to případně rozjede do obludných rozměrů a zatížím už přetížený zdravotnictví. Když nebudu u doktora souhlasit s léčbou, prostě jí odmítnu (třeba prášky na cholesterol). Pokud má doktor strach z následků, že jako na ivermectin umřu, může mi dát podeposat papír, že jsem s tou léčbou souhlasil (a jinou případně nesouhlasil). Minimálně se ale zbavím červů, to se taky hodí. Ale chápu, že na ivermektinu se vydělat moc nedá, zato takový JIPový lůžko obsazený mnou alespoň týden je zlatý důl. Chudáci zdravotní sestry, musí kvůli slovenskýmu čobolovi zbytečně trpět.

Sobota, 6. března 2021, 11:38Odpovědět

Miki Meta

https://aeronet.cz/news/video-cinsky-social-credit-system-ktery-vam-vyrazi-dech-i-se-zubama-george-orwell-tise-v-hrobe-bledne-zavisti-cina-dovedla-jeho-roman-1984-nejen-do-praxe-ale-naprosto-ho-prekonala/ VIDEO: Čínský Social Credit System, který vám vyrazí dech i se zubama! George Orwell tiše v hrobě bledne závistí, Čína dovedla jeho román “1984” nejen do praxe, ale naprosto ho překonala! Dozor na ulici, stovky milionů kamer, obrazovky hanby, ztráta bodů za návštěvu pochybného webu, telefonát nebo schůzka s osobou s nízkým sociálním skóre, zákaz cestování vlakem, nekoupíte si ani letenku, zákaz nákupu nemovitostí, finanční odměny občanům za udávání! New World Order podle Domu Sion!

Středa, 3. března 2021, 08:33Odpovědět

Miki Meta

Kdo chce znát pravý a cílový absolutní smysl laboratorního vytvoření viru i umělého vytváření ne-mutací a jejich šíření pomocí testování /proto špejlemi hluboko do nosu/ a pomocí očkování /-proto výskyt "mutací" u naprosto separovaných důchodců nejen v Německu/, ten nechť si vygoogluje /-ještě zavčas než přijde tak jako v Číně úplná cenzura internetu a blokace stránek státem/ pojem: ČÍNSKÝ KREDITNÍ SYSTÉM. Kdo se o tomto utajovaném, des již v Číně roky fungujícím zcela otrokářském elektronickém /-vyhlazovacím koncentráku zanedlouho pomocí habaďůry Covidu systému globálnímu/, ten pochopí, proč Prymula v televizi mluvil o variantě ČIPOVÁNÍ LIDÍ proto, aby se vědělo, kdo je již očkován a kdo ještě není.. ALE PRAVÝ SMYSL TOHOTO OHAVNÉHO DIVADLA /-kdy divadla "paradoxně" globální korporátní režiséři, kteří vlastní planetu nechali zavřít a zakázali zpívat../ JE VÁS, NÁS VŠECHNY ZBAVIT TOTÁLNĚ ZCELA VŠECH PRÁV A SVOBOD /-v podstatě hladce a bez odporu pomocí této Covid habaďůry, co sice zabíjí, ale je uměle desítky let předem GLOBALIZÁTORY SVĚTA plánována, připravována S CÍLEM NAKONEC VŠECHNY OČIPOVAT POTÉ, CO BUDOU ZRUŠENY FINANČNÍ HOTOVOSTI a již zanedlouho nás zotročí pomocí tzv. Covid pasu, pomocí povinného trasování a díky němu sledování všech všude /-nedávno odhalili jednu zapírající spolupachatelku vraždy dle toho, že u sebe měla chytrý telefon a v okamžik vraždy měla prudce zrychlený tep...Ano, až takto už jste pod kontrolou, čili vám, nám téměř dnes žádná svoboda již nezbyla a bude hůř/. Nyní běží poslední čas, kdy by se tomu mohli ještě lidé zde vzepřít, ale nic netuší...

Středa, 3. března 2021, 08:29Odpovědět

Miki Meta

ONI VĚDOMĚ NECHTĚJÍ, ABY BYL COVID LÉČEN..TI NAHOŘE DLE TOHOTO ČLÁNKU VĚDÍ, O CO SE JEDNÁ A ZABRAŇUJÍ LÉČBĚ COVIDU, KTERÁ BY ZABRÁNILA NEKONEČNÉMU OČKOVÁNÍ A TÍM ZAVEDENÍ TOTÁLNÍ GLOBÁLNÍ KONTROLY NADE VŠEMI LIDMI, TÍM TRVALÉMU ZBAVENÍ VŠECH JEŠTĚ ZBÝVAJÍCÍCH LIDSKÝCH PRÁV A SVOBOD A NÁSTUPU GLOBÁLNÍHO ZOTROČENÍ LIDSTVA..!

Středa, 3. března 2021, 08:29Odpovědět

Libor Krbek

na na tomto leku se nedá vydělat tak to umyslně brzdí

Pondělí, 1. března 2021, 17:56Odpovědět

Renata Klánová

Tak jsem pročetla popis Noromectinu, je to opravdu Ivermektin, jak jsem si myslela. Žádná kráva po něm nechcípla, nezmetala, nevím, proč to ti nahoře shazují jako nevhodné, když lékaři mají dobré výsledky u nemocných s covidem. Jen ty prachy, to je hnus velebnosti. Prosím, paní Valicková, jste z té nemocnice? Já jsem zootechnička a myslím, že veterinární léky jsou dobré, třeba masti jsou skvělé. Jen ten Pfizer je drahý až hrůza, ale některé jeho léky nikdo jiný nevyrábí....

Čtvrtek, 25. února 2021, 21:46Odpovědět

Petr Chejn

Jasně ,proč používat něco ,co funguje že !!!To , Hrabiš nepotřebuje ,jemu a jeho byznysu , tento stav v zemi plně vyhovuje !!

Čtvrtek, 25. února 2021, 19:57Odpovědět

Martina Valickova

vyzkoušeli jsme přímo odčervení pro koně (pastu Ivermektin) a nebyl žádný zdravoní problém

Čtvrtek, 25. února 2021, 14:14Odpovědět

Renata Klánová

Co je levné, to těm nahoře nevyhovuje. O Ivermektinu jsem četla myslím, že se používá i u zvířat. U zvířat znám přípravek Noromektin, výrobce Norbrook (nevím přesně, jak se to píše), ten se používá na odčervování, funguje na endo i ekto parazity. Mají ty léky něco společného?

Středa, 24. února 2021, 23:49Odpovědět

Strong Poppers

V současnosti přichází do módy ambulantní léčba covidu místo používání vetnilátorů a dýchacích přístrojů. https://youtu.be/9b7F_IqBoNwTAKTO dnes liečia PRAKTICKÍ lekári a INTERNISTI – a všeličo iné v rozhovore troch doktorov

Středa, 24. února 2021, 23:09Odpovědět

Oldřich Uhlíř

Připadá mně to, že co zafunguje aspoň částečně, český ouřada poplive a vyhodí. Byl to remdesivir, teď zase tohle. Baba ze SUKLu nechá raději umírat lidi na covid.

Středa, 24. února 2021, 21:12Odpovědět

Lékaři z nemocnice u sv. Anny úspěšně podávají pacientům ivermektin  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.