Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Medlánkách mají kluziště s umělým ledem. Sportoviště si přáli Brňané

Brňané zatoužili v části Medlánky po novém kluzišti s umělým ledem, na kterém by bylo možné bruslit i mimo zimní sezonu. Nyní se plochy dočkali. Nově otevřené sportoviště v ulici Matalova, které vzešlo z participativního rozpočtu magistrátu Dáme na vás, bude lidem k dispozici od podzimu do jara.

Martin Mohapl přihlásil svůj návrh do burzy nápadu před dvěma roky a ve veřejném hlasování získal podporu veřejnosti. O samotné vybudování se pak postaral brněnský magistrát. Sportoviště bude sloužit dětem i dospělým a má uspokojit vysokou poptávku místních po bruslení. Radnice zaplatila za výstavbu a vybavení stavby necelé 3 miliony korun. O provoz postará městská část Brno–Medlánky.

I letos mohou obyvatelé města podávat své nápady pro lepší Brno, a to do 15. května včetně. Podporu podaným projektům mohou udělovat do 31. května v galerii projektů na webu participativního rozpočtu. Veškeré informace jsou k dispozici na www.damenavas.brno.cz,“ sdělil náměstek brněnské primátorky Tomáš Koláčný (Piráti).

Ohodnoť článek

Foto Dame na vas

Štítky Brno, Kluziště, Sport, Dáme na vás, Magistrát, Medlánky, sportoviště, Tomáš Koláčný, Česká pirátská strana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Medlánkách mají kluziště s umělým ledem. Sportoviště si přáli Brňané  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.