Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

FOTO: Legendární americká pizza v Brně! Domino‘s otevřela rovnou dvě pobočky

PR článek

Světový kalibr mezi pizzami. Tak by se dala charakterizovat Domino‘s Pizza, jeden z největších řetězců rychlého občerstvení na světě. Česko se nyní přidalo k 85 státům, kde už Domino‘s Pizza působí. Vůbec první pobočky této americké legendy našly místo v Brně. Zákazníkům vedle vynikající pizzy slibuje i dovážku do 30 minut od objednání.

Americká klasika v Brně

Poctivá porce, kvalita a rychlost dodání. Kombinace těchto tří atributů vynesla společnosti Domino‘s Pizza jméno a úspěch po celém světě. Česká republika byla až donedávna jednou z posledních zemí střední Evropy, kde Domino‘s Pizza nepůsobila. A první volbou bylo Brno.

„Těší nás, že budou Brňané moci ochutnat naše legendární pizzy, setkat se s vynikajícím zákaznickým servisem a rychlým dodáním,“ uvedl José Marti, generální ředitel společnosti Daufood, která je majitelem značky Domino‘s pro Evropu.

Od klasiky k exotice

Nabídka u Domino‘s Pizza je opravdu široká. V nabídce najdete pizzy s rajčatovým i smetanovým základem, užít si tak můžete například nejprodávanější pizzu světa Pepperoni passion nebo chuťově unikátní a málo vídané druhy Carbonara či Chicken Barbeque. 

Vytunění dle libosti

Zákazník si přitom může pizzu doplnit jakoukoliv surovinou - od zeleniny až po různé druhy sýrů, omáček a uzenin. Pizza je k dostání ve dvou variantách - americké a italské verzi, liší se především v tloušťce těsta.

K pizze si pak člověk může dopřát například Choco pie - čokoládový koláč podobný štrůdlu, kuřecí křidélka nebo speciální sýrové pečivo.

Třicet minut po posledním kliknutí pizza u vašich dveří

Domino‘s Pizza má aktuálně v Brně dvě pobočky. Jedna sídlí na adrese Žarošická 13 (naproti Penny Market), druhou najdete na rohu Divadelní ulice a Malinovského náměstí. Pizzu si jde objednat online na webových stránkách www.dominospizza.cz.

Samostatnou kapitolou je u Domino‘s Pizza rychlost dodání. V této disciplíně je totiž americká společnost absolutním světovým lídrem a v Brně to chce jen potvrdit. Od potvrzení objednávky by podle filozofie společnosti měla pizza být do 30 minut u zákazníkových rukou. 

Rychlou a efektivní dopravu po brněnském centru zajistí především kurýři na kolech a skútrech. 

Eco-friendly přístup

Při objednávce u Domino‘s Pizza se zákazník nemusí prodírat tunou plastů. Pizza i přílohy najdou své místo ve stylových papírových krabicích a příbory jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu. Kurýři budou navc křižovat městem na elektronických skútrech či kole.

Pracovní příležitost

Na začátku listopadu otevřela v Brně Domino‘s Pizza svou první pobočku na Žarošické na Vinohradech. Nyní se přidala i pobočka na Divadelní ulici u Malinovského náměstí. Podle provozního ředitele Jozefa Kaczirka plánuje firma během následujících let otevřít několik dalších poboček. Společnost tak dá práci desítkám lidí. Zájem bude především kurýry a zaměstnance do provozu.

16 tisíc poboček, 300 miliard obrat

Společnost Domino's Pizza byla založena v roce 1960 a po celém světě od té doby otevřela  16 500 provozoven na více než 85 trzích. V roce 2018 dosáhl její celosvětový maloobchodní obrat přes 13,5 miliardy dolarů.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Hrivňák

Štítky Domino‘s Pizza, pizza, amerika, franšíza, divadelní ulice, žarošická, Brno, Česko, střední Evropa, Evropa, Penny Market

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Legendární americká pizza v Brně! Domino‘s otevřela rovnou dvě pobočky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.