Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Létající koktejly v Cabaretu, křest Maniakovy desky na Flédě, elektronické šílenství v ArtBaru, extrémní chutě v Klubu cestovatelů a módní show na Staré radnici

Co nás čeká tento víkend? Krom pořádného fičáku venku také celé spektrum zábavy. Ať už máte chuť na koncerty, koktejly, extrémní jídlo, módní přehlídku nebo elektronickou show, dočkáte se vyváženého sousta, od každého něco.

Máte při pátku chuť na koncert? Vydejte se na Flédu! Raper Maniak tam dnes pokřtí svoji nejnovější desku Ach Ano III: Ballerbyn společně s dalšímí hosty, jako jsou například Protiva, Black Angelika a další.

Pokud jste zaměření spíš na elektroniku, jistě vás nezklame dnešní událost Lab.subject #02 v Art Baru. Čeká vás multižánrový večer propojující klubovou, experimentální a free scénu. Kombinace mnoha žánrů a přístupů na poli elektronické taneční a experimentální hudby si bude pohrávat s vizuální stránkou prostoru a vytvoří tak nezapomenutelnou show. 

Tento víkend bude prostor i pro módu. Fashion Designer Show Brno propojuje návrháře, nákupčí a fanoušky módy při příležitosti oslavy a podpory české módní scény. Na módním molu se potkají současní návrháři a značky, aby představili svoje produkty přímo před očima diváků. Tak se přijde inspirovat v sobotu 22. února na Starou radnici.

Nezklame ani Cabaret des Péchés, který láká na sobotní noc plnou létajících koktejlů, které v rámci soutěže a celodenní show Flair Competition, namíchají ti nejlepší flair barmani z České republiky a zahraničí. 

Všichni, komu se sbíhají sliny na dobré jídlo, taktéž nezůstanou ochuzeni. V klubu cestovatelů si přijdou na své všichni gurmáni, čeká je totiž večer plný nevšedních chutí a zážitků. Nedělní Extrem Food Night slibuje šestichodové menu s žabími stehýnky, pečenými šneky, krokodýlím filé, hadím masem, durianem a praženými červy s česnekem.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto facebook.com/ManiakName

Štítky Maniak, Fléda, Lab.subject #02,  Fashion Designer Show Brno,  Flair Competition, Extrem Food Night, koktejl, koncert, radnice, cestovatel, Black Angelika, módní přehlídka, jídlo, Česko, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Létající koktejly v Cabaretu, křest Maniakovy desky na Flédě, elektronické šílenství v ArtBaru, extrémní chutě v Klubu cestovatelů a módní show na Staré radnici  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.