Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Narozeninová oslava ve SKØGu, vzpomínky na devadesátky v Sonu, divoká jízda na Flédě, rytmus valčíku na Plese jako Brno nebo valašské tóny Fleretu

Lednovou atmosféru plnou mrazivých večerů můžete rozpálit hudbou, tancem, dobrým jídlem i pitím. Brno si pro vás na tento víkend nachystalo párty na Flédě s Tijanou, Ples jako Brno ve Vaňkovce, Goldies party v Sonu i kus Valašska s kapelou Fleret. Pořádná oslava vás zase čeká v kavárně SKØG.

Venku to mrzne a přímo nabádá k oslavám ve stylu severu. SKØG slaví páté narozeniny! Přijďte si v sobotu pochutnat na narozeninovém brunchi s 5 speciálními jídly, připít s 5 nejoblíbenějšími cocktaily a popíjet Gin&Tonic 5x jinak od 5m². Na programu bude i večerní zábava s DJji a příjemné posezení. 

Zahřát se můžete i tancem. Začíná plesová sezóna a s ní přichází i ten největší z plesů. Ples jako Brno otevírá své brány, aby přivítal prince i Popelky z celého okolí. Vytáhněte večerní róby a smokingy a v kočáru i v šalině zítra zamiřte do Galerie Vaňkovka protančit střevíce.

Trochu modernější hudby i tance najdete dnes na Flédě. Srbská umělkyně Tijana Todorovic tady rozpálí party v rytmu elektroniky či techna a rozhýbe každý sval ve vašem těle. Krom této hudební čarodějky se za pultem objeví i Dash, Marie Pravda a další rytmičtí mágové. Nechte se zlákat voláním divočiny a vypravte se rovnou na parket. 

Pokud máte hudbu raději jako posluchač, rozhodně by vám neměl ujít koncert legendární kapely Fleret. Kus Valašska totiž přijede přímo do Brna a odehraje své nějvětší hity. A máte-li okénka zafúkané, příjemná folklorní hudba vám pomůže roztát.

V sobotu 25. ledna bude v SONO centru opět oblíbená G'oldies party, což jsou největší hity 80. a 90. let, které rozhodně slibují plný parket.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto sonomusicclub.cz

Štítky Tijana T, Fléda, Ples jako Brno, Vaňkovka, Fleret, SKØG, oslava, SONO, 90s, Brno, slavnost, hudba, tanec, Valašsko, hudební skupina, kavárna, jídlo, ples

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Narozeninová oslava ve SKØGu, vzpomínky na devadesátky v Sonu, divoká jízda na Flédě, rytmus valčíku na Plese jako Brno nebo valašské tóny Fleretu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.