Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V brněnské Hradecké ulici ve směru na Svitavy se řidičům uzavřel jízdní pruh

Řidiče v Brně trápí od dnešního dne nové dopravní omezení, které se objevilo v Hradecké ulici. Vytěžovaná tepna ve směru na Svitavy podstupuje rekonstrukci, kvůli čemuž se motoristům uzavře jeden jízdní pruh. Týká se to úseku od Hapalovy ulice po hranici Brna.

Práce se uskuteční ve dvou etapách. V první části investor, jímž je Ředitelství silnic a dálnic ČR, nejprve uzavře pravý směrem na Svitavy. Doprava se povede v obousměrném pruhu, který přivádí šoféry do moravské metropole. Pro směr na Svitavy se vyhradí jeden jízdní pruh, pro opačný směr pak dva pruhy s využitím odstavného. Oprava, která se týká zejména povrchu vozovky, potrvá do 3. října.

Další fáze pak odstartuje první pondělí v říjnu. „Od 4. do 24. října se pak práce přesunou na silnici ve směru do Brna a omezení se tak zrcadlově otočí. Ve směru na Svitavy budou průjezdné dva pruhy, do centra jeden. Kromě výše popsaných omezení je nutné počítat i s úplným uzavřením výjezdové větve z Hradecké na Hapalovu a nájezdové a výjezdové větve z Hradecké na Řečkovickou,“ uvedla Anna Dudková z tiskového střediska brněnského magistrátu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky Brno, Omezení, Svitavy, ŘSD, Ředitelství silnic a dálnic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V brněnské Hradecké ulici ve směru na Svitavy se řidičům uzavřel jízdní pruh  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.