Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Pět členů týmu Zbrojovky má koronavirus. O konání nedělního zápasu s Olomoucí se rozhodne v sobotu

Zbrojovka po návratu do první ligy stále čeká na první výhru a před nedělním zápase se Sigmou Olomouc navíc čelí dalšímu problému. Testy odhalily nákazu koronavirem hned u pěti členů týmu. Zbytek hráčů tak musí do karantény, v sobotu podstoupí další testy, které rozhodnou o konání nedělního zápasu.

Nákaza se u pěti lidí potvrdila v pátek. „Tým tak okamžitě přerušil přípravu na utkání s Olomoucí. Členové realizačního týmu a zbylí hráči, doplnění o hráče rezervy, absolvují v sobotu kontrolní testy. Na základě výsledků těchto testů bude klub v souladu s pokyny místně příslušné hygienické stanice postupovat dále," uvedl mluvčí Zbrojovky Martin Lísal.


Brněnští basketbalisté mají koronavirus, hrát nemůžou až do října. Do karantény jdou i hráčky Žabin

Brněnští basketbalisté se kvůli koronaviru nevrátí na soutěžní palubovky dříve než v říjnu. Klub na svém webu oznámil, že nákaza covid-19 byla zjištěna dohromady u třinácti hráčů a členů realizačního týmu a vedení soutěže na žádost Brňanů...


Potíže s nákazou koronaviru řeší vedle fotbalistů i prvoligoví brněnští basketbalisté. Pozitivnáí testy na koronavirus mělo hned třináct členů Basketu Brno. Do karantény musí i prvoligové hráčky Žabin, pozitivní test vyšel jedné ze sportovkyň brněnského basketbalového kádru.

Ohodnoť článek

Foto Zbrojovka Brno

Štítky zbrojovka, brno, koronavirus, hráči, zápas, olomouc, COVID-19, SK Sigma Olomouc, FC Zbrojovka Brno, Krajská hygienická stanice, BASKET BRNO, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pět členů týmu Zbrojovky má koronavirus. O konání nedělního zápasu s Olomoucí se rozhodne v sobotu  |  Fotbal  |  Sport  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.