Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilá žena si v Brně ustlala na chodníku. Ukázalo se, že je hledaná

Náhodného svědka procházejícího v noci brněnským parkem zarazil pohled na mladou ženu ležící na chodníku. Jelikož se obával o její zdraví, rozhodl se na místo přivolat strážníky. Těm se podařilo zjistit, že si na chodníku ustlala hledaná osoba.

Když hlídka dorazila směrem, kterým ji svědek navedl, čtyřiadvacetiletá žena se již z chodníku stihla přemístit na lavičku a společnost jí dělal její známý. „Viditelná zranění neměla a ani hlídce si na žádnou zdravotní indispozici nestěžovala, přiznala ale, že má trochu popito,“ popsala situaci mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková. S hlídkou žena sice komunikovala, působila ale velmi rozrušeně a snažila se nenavazovat oční kontakt.

Strážníkům začalo její nervózní chování připadat podezřelé a požádali ji proto o předložení dokladů. Na rozhodnutí trvali i poté, co je dotyčná začala ubezpečovat, že jí nic není a pomoci nepotřebuje. Při ověření osobních údajů vyšlo najevo, proč se žena tolik zdráhala přiznat, kým je. „Strážníci zjistili, že jde o osobu, po které pátrá Policie České republiky. Ženu proto vyzvali, aby setrvala na místě, a chvíli nato už ji předávali přivolaným republikovým policistům,“ řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky pátrání, Brno, policie, strážníci, chodník, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena si v Brně ustlala na chodníku. Ukázalo se, že je hledaná  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.