Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Ženu v Brně srazilo auto, když seděla na lavičce na zastávce. Zraněním podlehla

, aktualizováno 19. června 2021, 20:56

Ženu středního věku srazilo dnes před polednem v Brně v Úzké ulici osobní auto, které vjelo na chodník a vrazilo do lavičky, na níž žena seděla. Žena zraněním podlehla, řekli ČTK mluvčí jihomoravských záchranářů a policistů.

Dnes dopoledne se poblíž autobusové zastávky u brněnské Galerie Vaňkova odehrála tragická dopravní nehoda. Řidič osobního auta sjel okolo půl dvanácté se svým vozem ze silnice a narazil při tom do stojícího autobusu a lavičky na chodníku. Na ní seděla žena středního věku, která tragickou nehodu nepřežila. „Přestože záchranáři ženu resuscitovali, pomocí jí nedokázali. Utrpěla devastující zranění neslučitelná se životem," uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Zdravotníci poskytli také krizovou intervenci lidem z auta, které nehodu způsobilo. „Policisté při vyšetřování nehody zjistili, že řidič měl negativní test na alkohol i drogy. V místě nehody nedocházelo k dopravním komplikacím,“ řekl mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek. Příčiny neštěstí policisté dále vyšetřují.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, policie, zzsjmi, nehoda, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženu v Brně srazilo auto, když seděla na lavičce na zastávce. Zraněním podlehla  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.